Deformări ale coloanei vertebrale și Terapia CranioSacrală

4 Oct 2020

Deformarea acestei coloane a început în adolescență, o dată cu creșterea bruscă, poziția deficitară pe băncile școlii și purtarea rucsacului pe un umăr.

Undeva pe la 27 de ani coloana a încercat să compenseze durerile și mersul deformat din cazat unei rupturi de femur.

Am început să lucrăm când eu abia am terminat cursul introductiv, finalul lunii ianuarie, fără a verifica starea coloanei de la ședință la ședință.

La începutul lunii iulie am observat diferențe vizibile în postura coloanei (imaginea nr. 1 din 16.07.2020)

A doua imagine a fost un șoc pentru mine pentru că coloana “căzuse” în vechiul ei tipar…practic tot ce “muncisem” din ianuarie până în iulie dispăruse.

A fost nevoie de o singură ședință pentru a reveni aproape de știam și nu a mai avut nici o “cădere”.

Poza numărul 3 este făcută pe 3.10.2020, iar poza numărul 4 este făcută pe 4.10.2020 🥳

De câte ședințe a fost nevoie? Nu știu… Deobicei am lucrat săptămânal, însă au fost și pauze de 2 săptămâni, dar și perioade de lucru intensiv (o ședință pe zi).

Fiecare organism e diferit și are ritmul lui de vindecare. Nu are rost să facem comparații și aproximări.

Au apărut dureri? De obicei în săptămânile de lucru intensiv au apărut și “crizele de vindecare” – dureri suplimentare, perfect normale pentru că organismul atunci a lucrat intens și rezultatele au fost cel mai vizibile.

Oamenii informați adesea sunt mai sănătoși, dă share acestei postări și îți poți ajuta prietenii să mai scape de durerile de coloană și de alte afecțiuni ale organelor interne….pentru că DAAA, orice deformarea a coloanei duce și la o funcționare deficitară a întregului organism.

Pentru a afla mai multe despre ce este, cum funcționează și în ce cazuri mai poate fi de ajutor Terapia CranioSacrală, puteți studia site-ul www.craniosacraliasi.ro