Întrebări simpatice – Terapie CranioSacrală

14 Apr 2021

“Cum poți rămâne întreagă la cap dacă ai 2-3 bocitori ca mine?”

Yep…. uneori și ședințele de Terapie CranioSacrală pot fi foarte emoționale, dacă corpul vrea și poate să scoată la suprafață amintiri dureroase.

În fiecare dimineață găsesc pe noptieră mesajul “Oamenii nu au nevoie să fie salvați. Ei au nevoie să-și cunoască puterea personală și să o acceseze.” – sunt vorbele Irina Rusu, om minunat care a fost alături de mine pe drumul de la “salvator” la “partener de drum”. Mulțumesc Irina

Când spun “salvator” – mă gândesc la acea persoană care știe el tot…drumul, ce, cum și când trebuie făcut, uneori chiar împotriva voinței tale.

Când spun “partener de drum” – mă gândesc la acea persoană merge alături de tine pe drumul pe care tu l-ai ales. Când îți va fi greu va fi alături de tine să nu treci prin greu singur, dar “munca” tot tu o vei face, pentru că ai crescut, pentru că ai acum ai mai multă putere.

Eiiiii…..și dacă totuși o ședință de terapie îmi tropăie pe butoane mă întorc și la parteneri mei de drum să văd ce mă activează, ce am de învățat din asta, ce nu am conștientizat încă…

Pentru a afla mai multe detalii despre Terapie CranioSacrală click aici.

Pentru a afla mai multe detalii despre ce spune Doctorul John Upledger despre Terapia CranioSacrală metoda de SomatoEliberare click aici.