Terapia CranioSacrală și ortodonția

7 Sep 2022

“Înainte, în timpul și după aparatul dentar, Terapia CranioSacrală (CST) te poate ajuta cu durerile ortodontice.

Durerile ortodontice și de tratament dentar se pot manifesta la nivelul feței, capului sau chiar partea lombară. Pe parcursul unei perioade de timp, acest lucru poate crea probleme care se pot rezolva sau nu de la sine. Uneori sistemele din corpul nostru au nevoie de un mic ghiont în direcția corectă. Aici este locul în care un terapeut CranioSacral poate ajuta la ameliorarea disconfortului și durerilor rezultate în urma procedurilor ortodontice.

Înainte de aplicarea aparatului dentar, palparea blândă CST poate ajuta la eliberarea tensiunilor existente în pregătirea aplicării aparatului dentar. În timpul tratamentului, CST poate fi folosit pentru a înmuia țesutul din interiorul gurii și gâtului pentru a se adapta la schimbarea creată din extinderea paletei sau strângerea aparatului dentar. După îndepărtarea aparatului dentar, această terapie blândă poate ajuta la readucerea sistemului nervos central în sincronizare și funcționarea la nivelul optim.

Pentru a citi mai multe despre impactul potențial al Ortodonției asupra sănătății întregului corp accesați: https://www.iahe.com/therapies/articles.php

Sursa: Upledger Institute Clinic