Cine se ocupă de…

9 Apr 2024

Pentru mine, Primăvara este despre noi începuturi, dar și despre conștientizarea și acceptarea profundă a lucrurilor care s-au încheiat, de multe ori fără ca eu să fiu pe fază.

Zilele trecute, uitându-mă un pic în spate, mi-am dat seama cât de mult m-am schimbat în ceea ce privește răbdarea și “zbuciumul” muncii… În epoca “Căsuța Naturii”, multă vreme nu exista ideea de delegare, nu-mi trecea prin minte că nu trebuie să stau să fac schițele pentru fiecare pagină din site, că nu trebuie să verific la punct și virgulă ce face contabila, că nu trebuie să fiu mereu în spatele fiecărei decizii etc.

Acum știu că atunci când te afli în zona ta de “pasiune și expertiză” viața e muuuuult mai faină și că treburile se fac la un nivel net superior de calitate când apelezi la alți oameni care au drag pentru ceea ce fac.

Așa că … postarea de azi este despre omul meeeeega fain, Dan Tatu – Aengus, care găsește mereu soluții la ideile mele crețe din mediul online, nu este despre noua jucărie implementată în cabinet, plata cu cardul și aplicația pentru recenzii.

Prin cabinet mi s-au mai cerut soluții pentru dilatarea timpului… asta, nu garantez nici pentru mine, nici pentru Dan, dar vom continuare. Până atunci eu, ajut corpul să se mai elibereze de tensiunile fizice și emoționale, iar Dan, de crearea site-urilor și ce alte magii știe și învață zilnic.