Emoții

21 Sep 2022

Dar tu?
Tu cum ești?
Tu ce faci când cauți sursa unui “Balaur de emoții”?

La primul meu curs de terapie CranioSacrală am plecat 3 fete din Iași.

Când ne-am întors de la al doilea curs totul se închidea din cauza pandemiei. Când am avut voie să mișunăm prin oraș, două dintre noi am început să ne vedem săptămânal pentru a exersa și a ne face terapie una alteia.

La un moment dat i-a venit ideea “creață” de a pleca din oraș, dar n-a scăpat de mine și nici eu de ea 😂

Ne auzim constant, care de fapt e foarte constant 🙃 să mai dezbatem ce am mai citit, care ne duce în propriile povești băgate bine sub preșurile minții.

Azi n-am putut trece mai departe de această pagină… Azi am făcut cunoștință cu Balaurul Gigel, care ar vrea ca lucrurile să se întâmple fără ca el să insiste. El mai știe că dacă nu se întâmplă așa cum vrea și când vrea e bine și așa, dar nu mereu îi convine, iar ieri nu chiar prea i-a convenit… niu niu niu.
Nah…După ce s-a simțit în siguranță să iasă de sub preș, a făcut un mega tantrum că “NICIODATĂ NICIODATĂ nu s-a întâmplat cum a vrut el” (poate vă e cunoscut acel NICIODATĂ…) și apoi a conștientizat că lui chiar îi plac lucrurile care le-am învățat din acele “neîntâmplări”.

Cum mă simt acum?
Mai liniștită… Muuult mai liniștită… Pentru că acum știu cine e Balaurul Gigel și ce bucată din mine făcea tantrumuri pe sub preș.

📌
Poți afla mai multe despre Eliberarea SomatoEmoțională mai jos
https://craniosacraliasi.ro/terapia-craniosacrala-si-eliberarea-somatoemotionala/